Scroll Top

Song of a Lifetime

Song of a Lifetime

Zoek je een persoonlijk kado voor je aanstaande echtgenoot/echtgenote, voor bij jullie huwelijksceremonie? Of zoek je een mooie aanvulling voor een origineel huwelijksaanzoek? Of wil je als groep vrienden een mooi cadeau bieden aan bijvoorbeeld een bruidspaar? Of liever een toepasselijk lied over een jubileumperiode. of een mooi afscheid voor een dierbare? Alles is mogelijk. Song of a lifetimeLees verder via onderstaande links.

Want heel veel mensen hebben een favoriet nummer en ik maak dat nummer graag nog persoonlijker, door op dit nummer een nieuwe, persoonlijke songtekst te schrijven. Of ik schrijf een compleet nieuw lied, dus nieuwe songtekst op een nieuwe melodie. En dat lied kan over alles gaan, precies aansluitend op jouw wensen.Ik breng jouw verhaal op muzikale wijze onder woorden. Want muziek is geschikt bij aan elke situatie en helemaal als het voor die situatie geschreven is.


Over Martine Fleming
Als zangeres en songwriter schrijf en zing ik mijn eigen songs. Daarnaast schrijf ik liedjes voor anderen. Niet alleen voor andere artiesten, ook voor bruiloften, begrafenissen, jubilea of andere feestelijke aangelegenheden. U kunt mij natuurlijk ook boeken voor elke andere vorm van muzikale omlijsting van feesten en partijen.

Song of a Lifetime. A song to remember.

Wilt u mij boeken, heeft u een vraag of een opmerking? Ook voor elke andere vorm van muzikale omlijsting van feesten en partijen. Vul hieronder het contactformulier in. 

Fout: Contact formulier niet gevonden.