Scroll Top

Songwriter

Songwriting in opdracht

Songwriting voor een bruiloft of ander feestAls zangeres en songwriter schrijf en zing ik mijn eigen songs. Daarnaast schrijf ik musicals en liedjes in opdracht voor anderen.

Of het nu Nederlandstalig is of Engelstalig, op een bestaande melodie of een nieuwe, een nieuwe songtekst of een hertaling. Het kan allemaal. De woorden vloeien heel makkelijk uit mijn ´pen´. Zoekt u een songwriter? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden qua songwriting via onderstaande button.

[wolf_button url=”http://www.martinefleming.nl/contact/” color=”black” type=”flat” size=”small”]Boeking en contact[/wolf_button]

 

Song of a Lifetime: songwriting en live performance

Zoekt u een origineel cadeau? Dan is mijn het dienst ‘Song of a Lifetime´ een mooi idee. ik schrijf op aangeven van uw wensen, verhalen en beschrijvingen een persoonlijk lied voor u, uw partner, vriend, familielid, collega of wie dan ook. Songwriting met als resultaat een mooie song over belangrijk moment of een belangrijke periode, zoals de naam al zegt: ‘Song of a Lifetime’. Uw verhaal, door mij vertaald naar een liedje, kortom, een persoonlijk geschreven lied, een mooie muzikale omlijsting van een gelegenheid, iets om op terug te kijken.

Dit concept bestaat dus uit een mooie combinatie van songwriting en het live zingen van dit nummer tijdens een speciale gelegenheid. En dit kan naar wens uitgebreid worden met andere nummers en onder live begeleiding van 1 of meerdere muzikanten. Van klein, intiem, akoestisch tot een volledige band op volle (geluids)sterkte. Net hoe de wensen en het budget zijn. Een ideaal concept dus voor bijvoorbeeld een Huwelijksceremonie, feestavond, jubileum, begrafenis of andere gelegenheid.

Song of a lifetime

Song of a Lifetime, een persoonlijk lied, bijvoorbeeld voor:

 

Naast songwriter kunt u mij natuurlijk ook boeken als zangeres voor elke andere vorm van muzikale omlijsting van feesten en partijen. Neem contact op voor boekingen en meer informatie.

Wilt u mij boeken, heeft u een vraag of een opmerking? Ook voor elke andere vorm van muzikale omlijsting van feesten en partijen. Vul hieronder het contactformulier in. 

Fout: Contact formulier niet gevonden.