Scroll Top

Schitter jij in mijn videoclip?

Schitter jij mee 400x400

Altijd al eens willen zingen in een professionele zangstudio én willen figureren in een videoclip? En ben jij ritmisch, zing je toonvast en ben jij enthousiast (of ken je iemand die dat is)? Dan kun jij op 26 juni ook ‘schitteren’ in mijn volgende nummer én videoclip!

Ben jij ritmisch, zing je toonvast en ben jij enthousiast (of ken je iemand die dat is)? Meld je nu aan voor deze publiekssessie en zing én figureer in mijn videoclip!

Zing en swing mee op 26 juni

Mijn volgende nummer ´Lose Control´ is al bijna klaar: alleen de achtergrondzang en videoclip nog. En daarbij zou ik graag wat hulp van jou hebben.Het nummer Lose Control is een uptempo, disco/funky nummer. In het nummer zit een klein stukje dat ruimte biedt voor een groot achtergrondkoor. Wil jij vrijwillig onderdeel zijn van dit achtergrondkoor? Het gaat om een klein stukje achtergrondzang in een groep. En naast zangopnames maken we dan ook gelijk de opnames voor de videoclip én voor een making-off-video, dus het gaat allemaal samen met bewegen.

De publiekssessie met de opname is vrijdag 26 juni as. om 16.00 uur in Sound Vision Studio in Arnhem. Het duurt circa een uur en daarna drinken we gezellig een drankje.

Wat levert het je op? Een leuke ervaring, een kijkje achter de schermen in een professionele studio en een rol in een videoclip en making-of-video.

Meld je nu aan en ‘Lose Control’

Ben jij ritmisch, toonvast, enthousiast en wil je meedoen? Laat het me weten via onderstaand contactformulier. Wees er snel bij, want vol = vol! Reageren kan tot uiterlijk 24 juni aanstaande. Ben je er ook bij?

Het lijkt me te gek om met jullie samen mijn tweede nummer helemaal tot een succes te maken! Dankjewel alvast!

Liefs,
Martine

Aanmeldformulier Publiekssessie ‘Lose Control’

    Naam (verplicht)

    E-mailadres (verplicht)

    Bericht