Scroll Top

Live muziek voor Kerst

Live muziek voor Kerst

Zoekt u nog een leuke muzikale invulling van uw Kerstdiner, Kerstborrel, Kerstlunch, Kerstbrunch of andere gelegenheid in het kader van Kerst? Wij voorzien uw Kerstdiner, Kerstborrel of andere gelegenheid van sfeervolle live muziek, precies afgestemd op uw wensen. Wij brengen alle favoriete Kerstmuziek en andere passende nummers op akoestische en sfeervolle wijze volledig live. Dat doen we met zang onder afwisselend piano- of gitaarbegeleiding. Een echte verrijking voor de Kerstsfeer.

Zoekt u nog sfeervolle, live muziek voor Kerst?
Vul voor boekingen of meer informatie onderstaande contactformulier in

 

Op ons Kerstrepertoire staan alle welbekende prachtige Kerstnummers, zoals Have Yourself a Merry Little Christmas, Driving home for Christmas, Jingle Bells, Winter Wonderland. Aanvullend spelen we ook andere mooie live muziek dat goed past in de sfeer van Kerst, zoals Hallelujah, What a Wonderful World en Imagine. Heeft u liever een afwisseling van Kerstmuziek en gewone nummers, ook dat kan, we hebben een uitgebreid repertoire van bekende coversongs.

Referenties

We hebben al voor meerdere bedrijven ons Kerstrepertoire ten gehore gebracht, van L’Oreal, Yves Saint Laurent en de Belastingdienst tot 7 dagen achter elkaar op een Warmwinterlicht Festvial, bij een basisschool en zelfs privé in de huiskamer. Dat is het voordeel van onze akoestische setting: we zijn overal inzetbaar.

Boek ons nu, dan bent u verzekerd van een sfeervol live optreden met Kerst

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.