Scroll Top

Inspiratie Wherever you go

shine heart

Het is zover: de lancering van mijn eerste nummer: Wherever you go. Een mijlpaal, een fantastisch moment om mee te maken.

Live in the moment

De inspiratie voor dit nummer was een mooie ochtendwandeling in het vroege voorjaar. Je kent het vast wel, wanneer de zon opkomt om in haar mooiste glorie te schijnen en alles te verwarmen en wanneer je de vogels al druk fluitend bezig ziet. Terwijl ik dit alles in me opnam, realiseerde ik me hoe mooi ik mijn leven vond. Een mooi moment, een waar geluksmoment. Geluk zit voor mij vaak in de kleine dingen. Als je dit toelaat, als je ervoor openstaat en de hectiek en verwachtingen van onze maatschappij even achter je laat, dan schijnt de zon recht in je hart. Ik wens je oneindig veel geluksmomenten toe.

Martine Fleming

Download Wherever you go via itunes
Luister op Spotify